• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Polifix 2 Graphite (RAL 7022)

€1.399,00
  • Reviews
    0 reviews
  • Artikelcode 034-2200
  • EAN 8720387540105
Krachtig, groot en luxe: Wat een baas! De Polifix 2 is de grootste SPM uit ons assortiment en is met zijn statige look een echte eye-catcher!
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

De serie Polifix 2 bestaat uit machines met een sterke stalen behuizing met drie grote borstels. De Polifix 2 is geschikt voor intensief gebruik en wordt geleverd met handvat, inclusief startknop. Van de collectie is dit model ruimschoots de grootste en is dan ook tevens geschikt voor plaatsing in een grotere ruimte. De variaties in kleur zijn: Chrome, Satin V2A Housing, Graphite, White en 24 Karat Gold Coated. Ons topmodel 24 Karat Gold Coated is met verve ons kroonjuweel! Welke uitstraling past bij jou?

Levering

Iedere SPM beschikt over drie borstels: in het midden een ruwere schoonmaakborstel, en aan de zijkanten zachtere (polijst)borstels om de schoenen te laten glanzen. De kleur van de (leren) schoenen die je draagt bepaalt of de donkere of lichte polijstborstel het meest geschikt is om te gebruiken. Iedere SPM wordt geleverd met een dispenser (links van de borstels) voor schoencrème en een handvat met startknop.

Tevens wordt bij iedere SPM een gebruiksaanwijzing geleverd én krijg je standaard van ons een flacon KLEURLOZE schoencrème cadeau.

We proberen uiteraard om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. De SPM's komen uit Duitsland en worden op aanvraag met de grootste zorgvuldigheid handgemaakt en verzonden. Om deze reden vragen we je om 3 tot maximaal 20 werkdagen geduld te hebben voordat je kunt poetsen. Kijk bovenaan deze pagina voor de actuele levertijd.

Garantie

Op de SPM’s van Heute is een garantietermijn van 3 jaar vanaf aankoop van toepassing. Gedurende deze periode neemt Heute verantwoordelijkheid voor schade en/of fouten die zijn veroorzaakt tijdens productie en assemblage. Bij schade veroorzaakt door onjuist gebruik van de SPM door de consument, vervalt de garantie. Heute garandeert tevens de beschikbaarheid van reserve-onderdelen van je SPM tot 20 jaar na je aankoop.

Specificaties

Hoogte (cm): 94
Diepte (cm): 31
Breedte (cm): 56
Behuizing materiaal: Steel (coated)
Gewicht (kg): 27
Pre-cleaning brush (22 cm doorsnede): 1 stuk
Polishing brush (22cm doorsnede): 2 stuks
Polish dispenser (liters): 0,75
Bediening: Startknop bovenop steel
Power supply (Volts): 220
Power (Watts): 150
RPM: 700