• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Easy Comfort Graphite

€299,00
  • Reviews
    0 reviews
  • Artikelcode 021-1300
  • EAN 8719326909806
De Easy Comfort is met zijn bescheiden prijs en formaat het basismodel. Hij poetst jouw schoenen, zodat jij er altijd goed uit ziet. Wat een origineel cadeau!
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 2 voor €284,05 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 4 voor €269,10 per stuk en bespaar 10%

Beschrijving

De Easy Comfort heeft een RVS-behuizing en is er in één uitvoering. Voor thuis, op je werk, maar ook als origineel cadeau! Jaren geleden kreeg ik deze zelf van vrienden toen ik afstudeerde; ik beleef er nog altijd veel plezier van!

Levering

Iedere SPM beschikt over drie borstels: in het midden een ruwere schoonmaakborstel, en aan de zijkanten zachtere (polijst)borstels om de schoenen te laten glanzen. De kleur van de (leren) schoenen die je draagt bepaalt of de donkere of lichte polijstborstel het meest geschikt is om te gebruiken. Iedere Easy Comfort wordt geleverd met een dispenser (links van de borstels) voor schoencrème en een drukknop om in- en uit te schakelen.

Tevens wordt bij iedere SPM een gebruiksaanwijzing geleverd én krijg je standaard van ons een flacon KLEURLOZE schoencrème cadeau.

We proberen uiteraard om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. De SPM's komen uit Duitsland en worden op aanvraag met de grootste zorgvuldigheid handgemaakt en verzonden. Om deze reden vragen we je om 3 tot maximaal 20 werkdagen geduld te hebben voordat je kunt poetsen. Kijk bovenaan deze pagina voor de actuele levertijd.

Garantie

Op de SPM’s van Heute is een garantietermijn van 2 jaar vanaf aankoop van toepassing. Gedurende deze periode neemt Heute verantwoordelijkheid voor schade en/of fouten die zijn veroorzaakt tijdens productie en assemblage. Bij schade veroorzaakt door onjuist gebruik van de SPM door de consument, vervalt de garantie. Heute garandeert tevens de beschikbaarheid van reserve-onderdelen van je SPM tot 20 jaar na je aankoop.

Specificaties

Hoogte (cm): 31
Diepte (cm): 32
Breedte (cm): 49
Behuizing materiaal: Staal (coated)
Gewicht (kg): 11
Pre-cleaning brush (13cm doorsnede): 1 stuk
Polishing brush (13cm doorsnede): 2 stuks
Polish dispenser (liters): 0,2
Bediening: Aan/uit-knop
Power supply (Volts): 220
Power (Watts): 100
RPM: 1100