• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vervang onderdelen van je schoenpoetsmachine

Het Duitse merk Heute maakt al sinds 1905 machines voor het onderhoud van schoenen. Om deze Duitse kwaliteit te benadrukken garandeert dit bedrijf dat er 20 jaar na aankoop nog steeds reserveonderdelen beschikbaar zijn voor de geproduceerde schoenpoetsmachines.

Mijn Schoenpoetsmachine mag deze reserveonderdelen van Heute exclusief aanbieden en wil daarmee de groep klanten bedienen die reeds een mooie SPM van Heute in het bezit hebben. Door deze service kunnen vele ‘klassieke’ SPM’s draaiende worden gehouden op een duurzame manier. Dit tot grote tevredenheid van klant en leverancier.

 

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail met je vraag naar [email protected] . Voeg foto’s toe van de SPM waar het om gaat en je krijgt een bericht terug met de mogelijkheden om je SPM weer goed te laten functioneren (en jou/je schoenen te laten shinen!). Laat het weten als je nog andere producten nodig hebt, zoals schoencrème of HEUfex schoonmaakmiddel, en ik maak een offerte op maat.

 

Voor nog meer informatie en veelgestelde vragen verwijs ik je naar deze pagina. Hier zie je ook een contactformulier en mijn telefoonnummer als je dat handiger vindt.

 

Blijf shinen!