• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elégance Nature Natural Wood

€899,00
  • Reviews
    0 reviews
  • Artikelcode 029-8700
Dit elegante model met fijne afwerking brengt een warm accent van luxe in de ruimte. Thuis, op je werk, maar ook als origineel cadeau!
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

De serie Elégance Nature bestaat uit machines met een behuizing van uitsluitend natuurlijk hout. De variaties in houttypen zijn: Dark Walnut, Bright Walnut, Mahogeny, Cherry, Naturalwood en Nappa Leather. Het model Elégance Nature Nappa Leather is nét wat anders en heeft als enige van de serie een donker lederen bovenplaat. Welk houttype past het beste bij jou?

Levering

Iedere SPM beschikt over drie borstels: in het midden een ruwere schoonmaakborstel, en aan de zijkanten zachtere (polijst)borstels om de schoenen te laten glanzen. De kleur van de (leren) schoenen die je draagt bepaalt of de donkere of lichte polijstborstel het meest geschikt is om te gebruiken. Iedere SPM wordt geleverd met een dispenser (links van de borstels) voor schoencrème en een sensor met een timer.

Tevens wordt bij iedere SPM een gebruiksaanwijzing geleverd én krijg je standaard van ons een flacon KLEURLOZE schoencrème cadeau.

We proberen uiteraard om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. De SPM's komen uit Duitsland en worden op aanvraag met de grootste zorgvuldigheid handgemaakt en verzonden. Om deze reden vragen we je om 3 tot maximaal 20 werkdagen geduld te hebben voordat je kunt poetsen. Kijk bovenaan deze pagina voor de actuele levertijd.

Garantie

Op de SPM’s van Heute is een garantietermijn van 3 jaar vanaf aankoop van toepassing. Gedurende deze periode neemt Heute verantwoordelijkheid voor schade en/of fouten die zijn veroorzaakt tijdens productie en assemblage. Bij schade veroorzaakt door onjuist gebruik van de SPM door de consument, vervalt de garantie. Heute garandeert tevens de beschikbaarheid van reserve-onderdelen van je SPM tot 20 jaar na je aankoop.

 

Specificaties

Hoogte (cm): 36
Diepte (cm): 30
Breedte (cm): 50
Behuizing materiaal: Natuurlijk hout
Gewicht (kg): 18
Pre-cleaning brush (13cm doorsnede): 1 stuk
Polishing brush (13cm doorsnede): 2 stuks
Polish dispenser (liters): 0,75
Bediening: Voetsensor met timer
Power supply (Volts): 220
Power (Watts): 130
RPM: 1200