Men's (and women's) Finest

  • Geplaatst op
  • Door Roland
  • 0
Men's (and women's) Finest

Alleen het beste, niets minder.

Goed dat we elkaar treffen; bij deze biedt Mijn Schoenpoetsmachine jou het beste voor je schoenen, maar dan tijdelijk voor minder.

 

Wanneer ik thuis bezoek ontvang en de eerste opmerking over mijn schoenpoetsmachine (SPM) krijg, hoor ik vaak dat men verbaasd is dat een dergelijk apparaat gewoon bij iemand thuis staat. Kennelijk heerst de opvatting dat een SPM alleen in een zakelijke omgeving of in de horeca staat. De SPM verdient het imago van een luxueus apparaat dat kwaliteit en gemak binnen handbereik brengt, ook bij je thuis.

Er bestaan (online) magazines waar onder andere zaken als kwaliteit, gemak en luxe samenkomen: denk bijvoorbeeld aan Esquire, Men’s Health en Quote. Op woensdag 30 oktober aanstaande organiseren zij gezamenlijk de Men’s Finest Shoppingday en dat biedt een kans om jouw SPM met een royale korting te bemachtigen: bij een besteding van minimaal €400,- krijg je namelijk €75,- terug!

Let op; deze aanbieding geldt alleen op woensdag 30 oktober 2019 en wordt automatisch verwerkt in je winkelmand. Op de website van Men’s Finest vindt je meer informatie over deze Shoppingday.

 

We zien elkaar op woensdag 30 oktober 2019!

 

All best,

Roland

 

                    

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.