Dealership in Gaanderen

  • Geplaatst op
  • Door Roland
  • 0
Dealership in Gaanderen

Regelmatig krijgen wij de vraag of een schoenpoetsmachine (SPM) beschikbaar kan worden gesteld in een winkel, als extra service voor de bezoekers. Aangezien wij een breed publiek kennis willen laten maken met de SPM, gaan we graag dealerships aan met enthousiaste ondernemers!

Zo staat er sinds kort een Cosmo Silver bij Schoenmode Jeannette in de Achterhoekse plaats Gaanderen. Ondernemer Dane Starink wil zijn onlangs gerestylede schoenenzaak profileren als specialist in ‘trendy voetcomfort' binnen de regio en ziet daarin een belangrijke rol voor correct schoenenonderhoud.

Starink: 'De SPM van Mijn Schoenpoetsmachine past binnen onze visie wat betreft verzorging van (leren) schoenen. Wij krijgen leuke reacties van onze klanten, maar ze moeten er nog wel aan wennen: niet iedereen weet bijvoorbeeld dat de SPM niet geschikt is voor suède schoenen.... wij leggen dan graag uit hoe het zit en de voordelen van een SPM worden vanzelf duidelijk. Ik ben benieuwd hoe dit concept zich zal ontwikkelen, maar het gemak wordt zeker zichtbaar en het is een luxe om een SPM in de zaak te hebben.'

 

Wil je meer weten over Schoenmode Jeannette en wat zij verstaan onder 'trendy voetcomfort'? Neem dan een kijkje op hun website of kom langs in Gaanderen en laat je (leren) schoenen poetsen met een SPM van Mijn Schoenpoetsmachine.

 

Interesse in een dealership? Neem dan contact met ons op.

 

Poetsze!

 

                   

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.