'Keep calm'

  • Geplaatst op
  • Door Roland
  • 0
'Keep calm'

Keep calm dus: het enige dat je de afgelopen snikhete dagen kon doen om het een beetje vol te houden. De vakantie laat voor ons nog een aantal maanden op zich wachten en dus moest er – ondanks de hitte – gewoon gewerkt worden in de apotheek! De verkoop van liters flessen zonnebrand en het genot van een kapotte airco brachten me toch al enigszins in de vakantiesferen. Eerlijkheidshalve stel ik mezelf op dit soort dagen de vraag: sneakers of nette leren schoenen naar het werk? Ja dames en heren, meestal draag ik leren schoenen in de apotheek, maar de sneakers zijn toch zéker twee keer gedragen afgelopen weken! Smart casual en toch representatief! En…. Mooie bijkomstigheid: mijn leren schoenen hebben een aantal dagen rust gekregen! Komende week als ik ze weer aantrek laat ik ze even snel poetsen door mijn SPM. Want ook mijn schoenen verdienen hun eigen ‘zonnebrand’.  Groet!

 

                     

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.